Vaučeri za digitalizaciju

Poziv za dostavu projektnih prijedloga “Vaučeri za digitalizaciju”

U okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti za period 2021. – 2026., Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja raspisalo je poziv “Vaučeri za digitalizaciju” (Referentni broj: NPOO.C1.1.2. R3-I2.01), ciljano usmjeren prema mikro, malim i srednjim poduzećima.

Cilj ovog poziva je financijski potpomognuti MSP-ove u povećanju digitalne zrelosti kroz niz aktivnosti. To uključuje razvoj digitalnih poslovnih modela, jačanje kapaciteta za digitalizaciju i digitalnu transformaciju, kao i osposobljavanje za unapređenje digitalnih vještina, uključujući i one vezane uz cloud tehnologije, te poboljšanje kibernetičke sigurnosti. Ukupno dostupna sredstva iznose 9,95 milijuna eura, s vaučerima koji se kreću od 9.990,00 do 19.900,00 eura, ovisno o tipu vaučera.

Poziv se realizira kroz otvoreni postupak privremenog poziva za podnošenje projektnih prijedloga. Za ovu godinu, rok za prijavu traje od 1. ožujka do 1. travnja 2024., a prijave se primaju isključivo putem elektroničkog sustava eNPOO. Ova inicijativa pruža izuzetnu priliku MSP-ovima da unaprijede svoje digitalne kapacitete i konkurentnost na tržištu.

IT WEB SOLUTIONS

Vaš partner u realizaciji Vašeg projekta

IT WEB SOLUTIONS s ponosom objavljuje svoje uključenje u Katalog pružatelja usluga u sklopu inicijative “Vaučer za digitalizaciju”. Ova inicijativa omogućava prijaviteljima pristup bespovratnim sredstvima koja pokrivaju do 60% prihvatljivih troškova za digitalizaciju njihovog poslovanja. Spremni smo pružiti Vam podršku u sljedećim ključnim aktivnostima:

Aktivnosti koje pokrivamo:

1. Izrada internetskih stranica poduzeća
Izrada internetskih stranica poduzeća uključuje osiguranu prisutnost ključnih elemenata web stranice, prikladan i učinkovit sadržaj, tehničku ispravnost te edukacija zaposlenika u trajanju od minimalno 3 sata, kako bi se osigurala uspješna primjena i upravljanje web stranicom.

2. Izrada landing stranica
Razvoj specifičnih pod-stranica koje služe za promociju određenih aspekata vašeg poslovanja, uključujući hosting i troškove domene za 12 mjeseci uključujući edukaciju zaposlenika u trajanju od minimalno 1 sat.

3. Razvoj web splikacija
Automatizacija poslovnih procesa kroz razvoj prilagođenih web aplikacija koje omogućavaju bolju komunikaciju s klijentima i unapređenje poslovnih procesa uključujući edukaciju zaposlenika u trajanju od minimalno 1 sat.

4. Izrada web stranica za e-trgovinu
Razvoj kompletnih rješenja za e-trgovinu, omogućavajući plaćanje online i pristup s različitih uređaja uključujući edukaciju zaposlenika u trajanju od minimalno 3 sata.

5. Upravljanje društvenim mrežama
Strategijsko upravljanje društvenim mrežama, kreiranje sadržaja i praćenje interakcija uključujući edukaciju zaposlenika u trajanju od minimalno 3 sata za uspješno upravljanje i angažman na odabranim platformama.

Zašto odabrati IT WEB SOLUTIONS?

IT WEB SOLUTIONS razumije dinamičnost digitalnog svijeta i potrebu za stalnim prilagođavanjem i inovacijama. Naš pristup je usmjeren na razumijevanje specifičnih potreba svakog klijenta i pružanje rješenja koja ne samo da zadovoljavaju trenutne zahtjeve, već i anticipiraju buduće trendove i mogućnosti. S našim stručnim timom, najnovijim tehnologijama i prilagođenim pristupom, vaše poslovanje će biti spremno za digitalnu budućnost.

Iskoristite priliku koju nudi “Vaučer za digitalizaciju” i transformirajte svoje poslovanje uz IT WEB SOLUTIONS. Naša misija je osigurati da digitalizacija vašeg poslovanja bude jednostavna, učinkovita i prilagođena vašim specifičnim potrebama.

Kako iskoristiti vaučer?

  • Kontaktirajte nas: Za početak, javite nam se kako bismo razumjeli vaše potrebe i kako najbolje možemo surađivati.
  • Planiranje projekta: Zajedno ćemo razraditi plan projekta koji će maksimalno iskoristiti dostupna sredstva i prilike koje vaučer nudi.
  • Realizacija i edukacija: Kroz cijeli proces, osigurat ćemo ne samo tehničku realizaciju već i edukaciju vašeg tima za samostalno upravljanje i održavanje digitalnih alata.

Budućnost je digitalna

Ne propustite priliku da uz pomoć “Vaučera za digitalizaciju” i stručnosti IT WEB SOLUTIONS-a unaprijedite svoje poslovanje. Bilo da je riječ o izradi nove web stranice, pokretanju e-trgovine ili optimizaciji vaših digitalnih kanala komunikacije, mi smo tu da vam pomognemo.

Započnimo zajedno put prema digitalnom uspjehu

Naši nedavni projekti ...

Započnimo nešto novo

Uvijek se radujemo Vašem kontaktu. Učinimo zajedno odličan posao!

info@it-web-solutions.hr

+385 99 4698 122

1 + 9 =

0
0
0
1
0
0